Yogamassage

Yogamassage

Yogamassagen innehåller

cirkulationsfrämjande och uppmjukande oljemassage samt djupgående, frigörande assisterad stretching.

 

Andetag och närvaro spelar en viktig roll i behandlingen.

 

Massören använder både sina händer och fötter. Hela kroppen behandlas och yogamassagen avslutas med en avslappnande huvud- och ansiktsmassage.

 

Du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga eller vara vig för att få behållning av yogamassagen. Den anpassas efter dina förutsättningar och behov.

 

Yogamassage är bra vid bl.a. rygg- och nackproblem, stress, sömnproblem, stelhet och övriga besvär med muskler och leder.

 

Priser

60 min, 900 kr

75 min, 1000 kr

 

Rabatt erhålles vid bokning av en serie behandlingar.


Kan kombineras med Reiki.

 

Presentkort

Yogamassage är också en uppskattad present!

 

Massagemottagning

Sjöboden

Magasingatan 5, Hudiksvall

 

Tidsbokning

maria(at)yoga121.se, 072-740 11 22


Välkommen!

 

 

Kundutlåtanden


"Supernöjd! Jag har testat både 60 minuters Yogamassage och 45 minuters Indisk ansikts- och huvudmassage hos Maria. Båda gångerna blev jag imponerad av hennes lugn och trygghet som dessutom fördes över till mig. Jag upplevde båda massagerna som mycket lugnande och avslappnande samt välgörande för både kropp och själ! Behandlingsrummet var mycket behagligt - väldoftande av härliga oljor, mysigt belyst och rätt temperatur med fin musik i bakgrunden. Jag rekommenderar verkligen att testa en massage hos Maria!"


Leah


"Marias massage är helt fantastisk! Jag var där igår igen och även idag känner jag kroppens lugn från massagen. Maria får mig verkligen att komma till ro med sina händer. Underbar olja dessutom.
Jag är själv massör och rätt kräsen på vem jag går till men Marias yogamassage kan jag rekommendera till ALLA!"


Maria Johansson


"Här kommer en tvivlares bekännelse. Jag har väl aldrig förstått eller trott på det där med yoga. Skulle en gammal sliten, spänd och stressad kropp på något sätt kunna återställas till ett tidigare datum? Jag gör det då och då med min dator, när den hängt upp sig och inte vill fungera som jag önskar. Trycker på knappen för återställning!
Men min kropp?
Så möter jag Maria. Stiger in i det av eteriska oljor och örter väldoftande rummet. Lägger mig på madrassen och sjunker in i stillhet och ro. Oljor, massage…, massage som inte bara mjukar upp muskler och leder…, yogamassage som når ända in i själen. Jag blir totalt avslappnad, känner mig nollställd. Befriad från tankar på viktiga möte, olösta uppgifter. Återställd till nuet. En behövlig upplevelse för en tvivlare. Tack Maria."


Lars Nordström"Behandlingen lämnar mig full av ny energi, några centimeter längre med bättre hållning och starkare självkänsla.
Helt klart den bästa massage jag varit på! Tack!"


Moa


 

"Redan efter den första yogamassagen hos Maria kände jag att det var det här jag letat efter."

 

Småbarnsmamman

 

 

"För mig som löptränar mycket är massage en ovärderlig del i tillvaron. Den ger mig en upplevelse av att jag mår bättre och orkar mer. Jag har länge sökt en optimal behandling och kan säga att Marias yogamassage ger mig snabbare återhämtning, bra rörlighet i muskler och leder samtidigt som behandlingen i sig ger skön avkoppling från vardagsstressen. Det känns som att jag äntligen hittat rätt."

 

Maratonlöparen

 

 

"Det här är mer än massage. Ett underbart omhändertagande men också en märklig känsla av... ja, jag vet inte... självkänsla kanske? Lättare att tycka om sig själv, sinnligare, friare… en slags tacksamhet till den egna kroppen.

Du blir faktiskt rörligare, gladare, snällare och så är det otroligt avkopplande!"

 

Kattis

 

 

 

Introduktionskurs i samarbete med Axelsons

 

I och med 10-årsjubileumet som yogamassör (2018) började jag erbjuda introduktionskursen i yogamassage och har hittills arrangerat en i Uppsala och en i Bålsta. 

 

Kursen är väldigt praktiskt inriktad och du får även lära dig bakgrund och teori.

 

Kurskompendium, presentations-material samt fika ingår.

 

Du kan antingen gå den av ren nyfikenhet eller om du överväger att gå yrkesutbildningen på Axelsons.

 

Vi träffas en heldag eller två halvdagar.


Tid och plats fastställs vid tillräckligt stort intresse.


Inga förkunskaper krävs.

 

Hör gärna av dig för intresseanmälan och vid eventuella frågor.

 

maria(at)yoga121.se, 072-740 11 22

 

Välkommen!

Kusum Modak

Kusum Modak


Behandlingsformens

grundare är Kusum Modak från Puna i Indien.


Hon har i många år gått i lära hos bl.a. yogamästaren

B.K.S. Iyengar och

identifierade flera positiva effekter av att kombinera djupgående ayurvedisk oljemassage med assisterad yogastretching.


Kusum är numera pensionerad och Marias lärare Vandana Jain är en av hennes elever, som med stor respekt och ödmjukhet fortsätter att sprida hennes livsverk runtom i världen. Vandana gör detta i samarbete med sin man Praful/Johan (se nedan).

Praful och Vandana

Maria

En av flera välgörande stretchar

Avslutande huvud- och ansiktsmassage

Länk till Axelsons