Yoga

Kundaliniyoga


Yoga online med Yoga 121

Befintligt material från VT20.

Det är 20 filmer med olika längd.

Pris: 108 kr/månad.


Exempel på filmer: För att stärka lungor och immunförsvar, för inre lugn och för en mer flexibel ryggs samt meditationen för ett lugnt hjärta-


Lärare: Maria Nahringbauer samt gästläraren Roland Nahringbauer.


Hur gör du för att ta del av filmerna?


1. Swisha 108 kr/månad till 123 263 99 04. Resterande dagar den första månaden får du gratis.
2. Ansök om att gå med i fb-gruppen

Yoga online med Yoga 121
3. Enjoy när och var du vill! 🙂


Allt gott önskar jag dig ❤


Vänligen, Maria Nahringbauer, kundaliniyogalärare sedan 2010.


Kontaktuppgifter:
maria(at)yoga121.se
072-740 11 22


Start 7/9-22 - Yoga med Maria, Tema: Kvinnohälsa - FULLBOKAD


Tid: onsdagar kl 19:15-20:45,

v 36-43 (8 ggr)


Plats: Hudik Yoga, Storgatan 58, Hudiksvall


Lärare: Maria Nahringbauer, Kundaliniyogalärare sedan 2010


Mer info. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yogalärare Maria Fredsdotter (tidigare Nahringbauer)

Att utöva kundaliniyoga är ett snabbt och säkert och sätt att påverka sitt mående i en positiv riktning, både fysiskt, mentalt och själsligt.


Maria brinner för att förmedla både djupet och bredden i denna tradition och på hennes klasser står Din personliga

upplevelse i centrum.Kundaliniyoga är en enkel och effektiv yogaform som påverkar vårt välmående på alla plan.

Den består av fysiska,

ofta dynamiska rörelser, medveten andning av olika typ, koncentrationstekniker, ljudvibrationer/mantran samt meditation, och möjliggör en kontakt med ditt innersta.


Den passar "alla" eftersom övningarna är relativt enkla och inte kräver att man är jättevig eller väldigt vältränad,

däremot blir man vigare och mer vältränad allt eftersom.


Mental träning är en

annan viktig komponent

i Kundaliniyogan, samt ökad självkännedom, förbättrad förmåga att slappna av/komma ner i varv och bättre motståndskraft mot stress.


Välkommen på en yogisk resa

i både yttre och inre hälsa!
ELEVUTLÅTANDEN

 

- Jag ser fram emot tisdagkvällarna då jag bara kan vara, andas och hitta in i mej själv. Efteråt känner jag mej renad trygg och helt lugn. Jag har dessutom blivit van att yoga eller meditera en stund varje dag själv. För mej har yogan varit en stor del av min rehabilitering i min sjukskrivning pga stress. Maria är en inspirerande person och jag vill bara lära mej mer.

 

Hälsar Carina, sjuksköterska

på akuten

 

- Den här kursen ger mig så mycket. Den hjälper mig att bli starkare och komma tillbaka, upp ur min utmattning. Hur jag än mår innan ett pass så går jag därifrån med ett stort lugn samtidigt som jag får mer energi. Maria leder och hjälper oss genom passen på ett väldigt fint och professionellt sätt. Hon berättar, stöttar och rättar till där det behövs och hjälper oss att fokusera på oss själva. Ibland är Maria så pricksäker i sina ledord så jag nästan undrar om hon kan läsa tankar.

 

Tusen tack!

Maria

 

- Kundaliniyogan hjälper mig att mjuka upp och stärka kroppen. Jag upplever också att jag blir av med mycket stress under ett pass. Yogan har också en spirituell aspekt som tilltalar mig.

Jag tycker Maria har en härlig utstråling som känns fast man sitter och blundar på yogamattan. Det är bra att man uppmanas anpassa efter sin egen kropp och fokusera på sin egna upplevelse. Fin musik är det också.

 

MVH, Simon

 

- Yogan har varit mitt "andningshål" denna höst!

Under Marias kunniga, lugna glädjefyllda ledning har vi med lätthet men också i djup koncentration förts djupare in i Kundaliniyogans värld. Hon har fått oss att orka lite till, andas lite djupare och  lugnare men också fortare ibland - precis som det ska vara! Maria berättar och förklarar meningen och verkan med Kundaliniyogan på ett enkelt och roligt sätt! När passet är slut för kvällen går jag hem med en rofylld känsla av välbehag. Vardagen känns betydligt mindre stressig!

 

Om alla människor utövade yoga regelbundet så skulle världen vara en fridfullare plats att leva i! 

 

Lena 56-a

 

- Tisdagkvällarnas yoga ger mig mycket! Roligt med varierade pass! Ena gången ett "busigt" pass en annan gång får jag lära mig mer om chakrasystemet. Ofta gör vi samma pass två gånger vilket är bra för då kan jag göra de olika övningarna bättre. Maria är fantastisk! Hon får mig att hålla ut i positioner som jag egentligen inte orkar vara kvar i. Hon är tydlig och trygg vilket är mycket viktigt för mig! Jag mår mycket bra när jag kommer hem från yogan och sover som en stock den natten!

 

Kvinna 60+

 

- Jag hittar lugn och återhämtning på tisdagsyogan. Jag tycker Maria som ledare är inspirerande och engagerad och förmedlar ett genuint intresse för Kundaliniyoga och verkar leva som hon lär. Jag uppfattar Maria som ambitiös och samtidigt tillåtande och ödmjuk, vilket är en superkombo!

 

Malin

 

Kundaliniyogalektionerna med Maria ger mig väldigt mycket, både kroppsligt och i tankar. Nu efter min första termin så är det främst fokuseringen på nuet som kommer av meditationen och avslappningen som jag varit i störst behov av. Men även den andliga strävan i yogan är positiv och ger mersmak. Och tack till Maria för att hon får mig att känna mig bekväm och naturlig i den personliga utvecklingen som yogan handlar om.

 

Ingemar 78

 

- Tisdagkvällarna ger mig ett inre lugn som håller i sig även efter att klassen är slut. Det gör att jag orkar med en annars stressfull vardag. Yogan ger mig också en bättre hållning och en tro att allt är möjligt.

 

Moa

 

- Kundaliniyoga för mig är nått väldigt fantastiskt , den innefattar allt som jag känner att jag behöver, fysiskt , mentalt och själsligt! Den ger mig fysisk styrka och smidighet. Själsligt så får jag frid och ro i sinnet och jag blir mer och mer varse om och nyfiken på olika sätt att se på saker och ting. Mentalt blir jag också starkare och smidigare (det finns många sätt att se på saker och ting). Ett mycket bra sätt att stressa av på i denna hektiska värld vi lever i .

Jag tycker att Maria är väldigt bra på att lära ut yogaövningarna på ett enkelt sätt med ett lättsamt och glatt sinne! Jag känner mig trygg och kan vara den jag är på min nivå. Jag blir glad av Marias sätt att vara.

 

Kram Zarah