Om

                                                            Utbildning och tidigare erfarenhet

Maria är yogamassageterapeut, utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut av Vandana Jain och Praful/Johan Westman. Examensår: 2008. Hon har tidigare varit verksam på bl.a. Centralbadet i Stockholm.


Under flera omgångar har Maria varit assisterande lärare på Axelsons och erbjuder även introduktionskurser.


Sin yogalärarutbildning har Maria erhållit vid Kundaliniyoga Institutet i Stockholm och är Internationellt Certifierad Meditations- och Yogalärare i Kundaliniyoga. Examensår: 2010. Hon har tidigare undervisat i bl.a. Göteborg och Uppsala.


Maria brinner för att få sina elever att komma i kontakt med kärleken till sig själva, sina kroppar och livet självt. Hon finner en stor glädje i att få dela med sig av de yogiska teknikerna, som hon själv har stor behållning av dagligdags. De bidrar till ett fysiskt, mentalt och själsligt välmående och fungerar både som ett ankare och en rik aldrig sinande skattkista full med livskunskap och praktiska verktyg.


Hon har även erfarenhet av att arrangera kurser, workshops och liknande tillsammans med andra, vilket hon verkligen uppskattar att göra.


Företaget

Yoga 121 (one-to-one) är ett hälsa- och friskvårdsföretag som Maria driver sedan 2007.


Yoga 121 innehar F-skattsedel, ansvarsförsäkring samt medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund (KRY).


Personligt

Maria är född i Hudiksvall, Hälsingland och har bott på flera orter både i Sverige och utomlands. Hon är gift med Roland Nahringbauer och de har en gemensam dotter.

Maria Fredsdotter - yogamassageterapeut och yogalärare